Калуський “Будівельник” – переможець ювілейного відкритого чемпіонату міста з футзалу

У Калуші завершився 20-ий за ліком відкритий чемпіонат міста з футзалу серед аматорських команд вищої ліги сезону 2020-2021 рр. З десяти колективів, які брали...

У Калуші завершився 20-ий за ліком відкритий чемпіонат міста з футзалу серед аматорських команд вищої ліги сезону 2020-2021 рр.

З десяти колективів, які брали в ньому участь, найуспішніше виступила команда “Будівельник” (Калуш). Вона здобула перемоги в усіх дев’яти проведених матчах, набравши максимально можливу кількість очок – 27. Друге і третє місця посіли теж команди з Калуша – “Говерла” (19 очок) і “Майстер” (16 очок), пише “Нафтохімік-Калуш”.

Титул чемпіона міста з футзалу калуський “Будівельник” здобув удруге в історії команди. Вперше золоті медалі відкритого чемпіонату міста Калуша з футзалу “будівельники” вибороли в 2010 році. Відтоді склад цієї калуської команди змінився. Тепер же чемпіонами міста стали 13 гравців “Будівельника”: Микола Андрейко, Володимир Боришкевич, Сергій Васильків, Ігор Грицак, Степан Гудак, Андрій Зеленяк, Андрій Король, Назар Метенька, Олег Павлів, Богдан Пілянський, Андрій Притуляк, Тарас Федоришин, Іван Ципердюк.

Команда-переможець вищої ліги відкритого чемпіонату міста з футзалу сезону 2020-2021 рр. представлятиме Калуш на міжнародному турнірі в польському місті Горліце. Цьогоріч його організатори запланували провести турнір у травні.

Читайте також: Коломийські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...