ВО “Карпати” відреагувало на закиди щодо порушень карантинних обмежень

Виробниче об’єднання “Карпати” в Івано-Франківську відреагувало на закиди щодо порушень карантинних обмежень. Свою позицію пресслужба підприємства оприлюднила на сторінці у Facebook, пише Суспільне Карпати. “Підприємство дбає про...

Виробниче об’єднання “Карпати” в Івано-Франківську відреагувало на закиди щодо порушень карантинних обмежень. Свою позицію пресслужба підприємства оприлюднила на сторінці у Facebook, пише Суспільне Карпати.

“Підприємство дбає про безпеку кожного працівника: регулярно проводиться дезінфекція всіх приміщень, обладнання та автобусів; працівники забезпечені масками, при цьому проводиться щоденний моніторинг того, чи правильно працівники їх носять; протягом зміни проводиться контроль температури працівників. Працівники зберігають соціальну дистанцію там, де її дотриматися важко. Встановлені спеціальні захисні екрани; нанесена спеціальна розмітка для того, щоби працівникам було простіше зберігати соціальну дистанцію; щодня працівникам розповідають про те, як вберегтися від коронавірусу”, – йдеться у повідомленні.

На підприємстві повідомили, що станом на третє березня на коронавірус хворіє 31 працівник підприємства. При цьому загальна кількість працівників ВО “Карпати” становить близько 4,5 тисяч людей.

Нагадаємо, третього березня в Івано-Франківську на протест проти карантинних обмежень вийшли місцеві підприємці. Голова громадської організації “Комітет підприємців Івано-Франківська” Ігор Метлюх сказав, що не розуміє, чому державне підприємство ВО “Карпати” продовжує працювати, а малі магазини закривають.

Підприємство вчора від коментарів відмовилося.

Читайте також: Мешканці багатоквартирних будинків у прикарпатському селі Загвіздя три дні без водопостачання

Категорії
Життя
Новини
Loading...