Поліція розслідує обставини автопригод, у яких травмувалися прикарпатці. ФОТО

Дорожньо-транспортні пригоди трапились у Надвірнянському районі та Коломиї. З тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили четверо людей, з них – двоє неповнолітніх. Слідчими розпочаті...

Дорожньо-транспортні пригоди трапились у Надвірнянському районі та Коломиї. З тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили четверо людей, з них – двоє неповнолітніх.

Слідчими розпочаті кримінальні провадження.

21 березня у селі Добротів сталась ДТП: 26-річний водій автомобіля “Nissan Tiida”, мешканець Коломиї рухався автодорогою сполученням “Делятин-Раківчик” та, наближаючись до перехрестя й виконуючи маневр обгону попутного транспортного засобу, не надав перевагу у русі мотоциклу “Mustang”, який рухався попереду також у попутному напрямку і виконував маневр повороту ліворуч. Відбулося зіткнення, внаслідок чого 16-річний водій мотоцикла та його 12-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікувального закладу.

May be an image of мотоцикл та просто неба
May be an image of автомобіль та дорога

Ще одна автопригода трапилася в Коломиї 20 березня. Попередньо правоохоронці встановили, 60- річний мешканець Косівського району, керуючи вантажним автомобілем “DAF”, рухався автодорогою Н-10, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та стан транспортного засобу (під час руху вистрілила передня ліва шина), внаслідок чого водій виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із автомобілем “Volkswagen Т4”.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 36-річний водій легковика та 34-річна пасажирка з травмами доставлені до медичного закладу.

Всі водії освідчені на стан сп’яніння – тверезі.За всіма фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

“Вкотре закликаємо всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР! Керуйте відповідально!” – наголошцють правоохоронці.

Читайте також: На Прикарпатті патрульні виявили наркотики в нетверезого водія, який позбавлений права керування. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...