На Франківщині 18 пожеж сухої трави: де палили

Минулої доби вогнеборці Прикарпаття ліквідували 19 пожеж, 18 з яких – пожежі сухої трави. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській...

Минулої доби вогнеборці Прикарпаття ліквідували 19 пожеж, 18 з яких – пожежі сухої трави.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 26 березня о 12:44 в селі Мишин Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 13:27 в селі Клузів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:32 в місті Івано-Франківськ на вулиці Урожайній виникла пожежа меблів, речей домашнього вжитку та документації в приміщенні приватного гаражу. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі та документація. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:50 в місті Бурштин виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:54 в  місті Галич на вулиці Садовій виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:27 в селі Княжолука Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:36 в селі Русів Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:50 в селі Долина Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:39 в селі Перенівка Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:02 в селі Товмачик Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 250 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:14 в селі Скоморохи Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 900 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:19 в місті Калуш на вулиці Біласа і Данилишина виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:42 в селі Монастирчани Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:10 в селі Локітка Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:38 в селі Коростовичі Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:40 в селі Клузів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 60 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:01 в селищі міського типу Єзупіль Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 250 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:42 в селі Княждвір Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:20 в селі Сваричів Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: В Центрі паломника «Симеон Лукач» молилася молодь з Івано-Франківська. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...