Вітаємо Патріарха Святослава з 10-річчям інтронізації

Сьогодні, 27 березня, виповнюється десять років з дня інтронізації Блаженнішого Святослава на Отця і Главу Української Греко-Католицької Церкви. З цієї нагоди Архієпископ і Митрополит...

Сьогодні, 27 березня, виповнюється десять років з дня інтронізації Блаженнішого Святослава на Отця і Главу Української Греко-Католицької Церкви. З цієї нагоди Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин та Архієпархіальне управління висловлює найщиріші слова привітань нашому Блаженнішому Святославу. Нехай Всемилостивий Господь щедро благословляє Вас і надалі в любові служити Богові та вірним усієї Української Греко-Католицької Церкви.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

“Ваше Блаженство, вже 10 років Ви є неабияким прикладом доброго провідника Церкви, який щоденно дбає про добро своїх вірних, вдивляючись в образ правдивого Пастиря –  Господа нашого Ісуса Христа. Дякуємо Богові за Ваше палаюче серце ревного апостола, котрий завжди близький до Божого народу, аби йому служити”, – йдеться у дописі.

Пригадуємо, що 10 років тому, 23 березня 2011 року, Виборчий Синод Єпископів УГКЦ обрав владику Святослава Шевчука Отцем і Главою Української Греко-Католицької Церкви, а вже 27 березня в Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві відбулася його інтронізація. Цією Літургією офіційно завершився Виборчий Синод Єпископів УГКЦ.

Кульмінаційним днем святкування буде неділя, 28 березня. Цього дня відбудеться розмова про візію УГКЦ з нагоди десятиліття інтронізації Блаженнішого Святослава під назвою «Разом у майбутнє».

Читайте також: В Центрі паломника «Симеон Лукач» молилася молодь з Івано-Франківська. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...