В Івано-Франківській Архієпархії молитовно дякували за дар життя. ФОТО

На свято Благовіщення, УГКЦ в особливий спосіб відзначила День подяки за дар життя. З цієї нагоди, в Івано-Франківській Архієпархії перед десятьма пологовими будинками молилися,...

На свято Благовіщення, УГКЦ в особливий спосіб відзначила День подяки за дар життя. З цієї нагоди, в Івано-Франківській Архієпархії перед десятьма пологовими будинками молилися, щоб подякувати за дар життя.

Так, 7 квітня о 14:00 в Івано-Франківській Архієпархії перед десятьма пологовими будинками молилися з подякою за дар життя, адже саме цей день є визначений Синодом єпископів УГКЦ. Медичні капелани Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я провели молитву в місті Долина, Рожнятів, Калуш, Болехів, Рогатин та Івано-Франківськ, звідки велася онлайн трансляція богослужіння, інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Зазвичай, ми, живучи дійсністю цього світу, присвячуємо цей день особливій згадці про всіх ненароджених – тих, хто тільки зачавшись у материнській утробі, силою незбагненних для людського розуму обставин або внаслідок злої волі обравших долю вбивць, замість дослухатись голосу Божого покликання до земного батьківства, так і не змогли побачити світла цього світу», – о. Ярослав Рохман, голова комісії душпастирства охорони здоров’я.

«Тому наша молитва сьогодні скерована на те, щоби ці негативні переживання нинішнього моменту могли бути перетворені Богом у нашій свідомості, бажаннях, словах і ділах на справжній, щирий і непідробний вияв нашого спільного навернення у прийнятті Божої волі і Божої любові», – розповідають в комісії.

Читайте також: За березень з калуського притулку «Дім Сірка» забрали 25 тваринок. ФОТО

Категорії
Uncategorized
Новини
Loading...