На Франківщині до шести років засудили рецидивістів, які пограбували будинок пенсіонерки

Колегія суддів Коломийського міськрайонного суду винесла вирок щодо двох жителів Тисмениччини, які увірвалися в помешкання пенсіонерки та вимагали віддати гроші та майно, застосовуючи насильство,...

Колегія суддів Коломийського міськрайонного суду винесла вирок щодо двох жителів Тисмениччини, які увірвалися в помешкання пенсіонерки та вимагали віддати гроші та майно, застосовуючи насильство, повідомляє Галичина.

1 листопада 2019 року близько 22:30 двоє обвинувачених увірвались до житлового будинку пенсіонерки в с.Милуванні Тисменицької ТГ. Висловлюючи погрози фізичною розправою, вони почали вимагати негайної видачі останньою грошових коштів. Потерпіла просила обвинувачених залишити її будинок, однак обвинувачений, завдав потерпілій принесеним з собою дерев`яним бруском циліндричної форми чотири удари в область голови та живота, внаслідок чого спричинив їй фізичний біль, без заподіяння тілесних ушкоджень, змусив останню сидіти в кріслі та не рухатися.

У цей час інший обвинувачений відшукував у будинку цінні речі та гроші. Відтак, викрали майно потерпілої: гроші в сумі 170 гривень, сире м`ясо вагою 6,280 кг., вартістю 630 гривень та спортивні штани чорного кольору, вартістю 128,25 гривень.

Згодом, залишили місце події з майном, яке відкрито викрали, чим спричинили потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 928,25 грн.

Потерпіла повідомила, що обвинувачений запропонував застосувати до неї електричний струм від дротів, які були в неї в хаті, відповідно вона сприйняла цю погрозу реально. Просить покарати обвинувачених на розсуд суду, оскільки вони повернули їй все викрадене.

Зазначимо, що обоє обвинувачених вже відбували покарання за крадіжки.

Суд визнав чоловіків винними та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 (шість) років.

Вирок винесла колегія суддів в складі головуючого судді Веселова В.М., суддів Васильковського В.В. та П’ятковського В.І.

Читайте також: У Франківську художниця розмальовує каміння. ВІДЕО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...