Місто хоче витратити ще 31 мільйон на нові комунальні автобуси

В Івано-Франківську планують закупити через лізинг ще сім автобусів для комунального підприємства “Електроавтотранс” за понад 31 мільйон гривень. Про це йшлося 8 квітня на...

В Івано-Франківську планують закупити через лізинг ще сім автобусів для комунального підприємства “Електроавтотранс” за понад 31 мільйон гривень.

Про це йшлося 8 квітня на засіданні виконавчого комітету, інформує “Галка“.

Своїм рішенням міськвиконком виніс на розгляд сесії Івано-Франківської міськради проєкт рішення «Про надання дозволу КП «Електроавтотранс» на укладення договору фінансового лізингу на придбання автобусів».

Отже,  «Електроавтотранс», за умови подальшої згоди депутатів міської ради, укладе договір фінансового лізингу з банком «Укрексімбанк» на придбання семи турецьких автобусів GULERYUZ COBRA GM 220 LE. Загальна вартість транспортних засобів – 31 174 038 гривень.

“Необхідність прийняття даного рішення зумовлено потребою у збільшенні кількості комунального транспорту для надання якісних перевезень мешканцям Івано-Франківська”, – йдеться у пояснювальній записці до проєкту рішення.

Строк лізингу – 30 місяців від дати передачі транспортних засобів у лізинг.

Читайте також: Лісівники Гринявського лісгоспу продовжують розвішувати “хатинки” для птахів в лісових масивах. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...