Прикарпатські поліцейські розслідують ДТП, де вантажівка і легковик з’їхали у кювет. ФОТО

Аварія сталася на автодорозі Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига”, у ній постраждали троє мешканців Івано-Франківщини. Слідчі з’ясовують всі обставини аварії. Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської...

Аварія сталася на автодорозі Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига”, у ній постраждали троє мешканців Івано-Франківщини. Слідчі з’ясовують всі обставини аварії.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 18 вересня о 23:45, сталася ДТП між селами Черніїв і Марківці, що у Тисменицькому районі.

Встановлено, що 40-річний водій вантажного автомобіля “DAF” з причіпом не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті від вантажного автомобіля на проїжджій частині залишився пластиковий елемент, його намагався оминути 20-річний водій автомобіля “Opel”, але не впорався з керуванням і також злетів у кювет. В легковику був й 19-річний пасажир, який травмувався. Також постраждали двоє водіїв, які пройшли перевірку на стан сп’яніння – тверезі. Потерпілі є мешканцями Коломийського району, їх доставлено у медзаклад.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.

Поліція Івано-Франківщини наголошує на дотриманні ПДР, адже саме це може врятувати людське життя”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Франківські поліцейські припинили діяльність нелегального грального закладу. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...