Маленький онкохворий прикарпатець Михайлик Петрусь потребує допомоги: для продовження хіміотерапії необхідно 100 тисяч гривень (реквізити)

Важкохворий Михайлик Петрусь потребує допомоги у дороговартісному лікуванні. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив головний лікар ТзОВ “ЕскулапІФ” Ігор Волощук. “Колись були модні...

Важкохворий Михайлик Петрусь потребує допомоги у дороговартісному лікуванні.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив головний лікар ТзОВ “ЕскулапІФ” Ігор Волощук.

“Колись були модні флешмоби – вилити на голову ведро води чи викинути випиту пляшку горілки…яка з них користь……..пропоную флеш-моб під назвою “Дитина має жити” – і допомогти цій дитині перерахувавши хоча б по 20 грн на їх карточку, прошу максимальний репост. Флешмоб не ради слави, флеш моб заради життя!”, – написав  Ігор Волощук.

Для лікування хлопчика необхідна 100 тисяч гривень.

“Я лікуючий лікар Мішки . Попереду дуже багато треба всього подолати… На Дороговартісну дитячу онкологію -Міністерство охорони здоров’я не дало ні копійки … Для Мішки,щоб продовжити хіміотерапію, потрібно більше ста тисяч гривень !!! Прошу Вас термінової допомоги !!! Дякую !!!”, – звертається до небайдужих лікуючий лікар МихайликаАлла Іваненко.

Як повідомляє БФ “Ти-ангел”, Михайлик закінчив перший протокол хіміотерапії. Після кожного блоку у дитини знижувались показники аналізів, доводилось вливати тромбоцити та плазму. Уся ця підтримуюча терапія дуже погано вплинула на стан організму. Михайлик має алергію, задишку, у нього болять ножки, голова, животик, до того ж він ще й дуже роздратований. 

 
Хлопчик вже з нетерпінням чекає коли його відпустять додому, хоча б на тиждень. Дуже хоче поїхати в село, побачити братика та друзів. Але попереду ще довге лікування і без вашої підтримки тут не обійтися.
 
 
Нагадаємо, що у Михайлика лімфобластна лейкемія. Попереду дитину чекає довге лікування, однак хлопчик не падає духом. Коли його з лікарні відпускають на декілька днів додому, він дуже радіє зустрічі з молодшеньким братиком Матвійчиком. Тішиться, що знову може побачити своїх рідних та друзів.

Кошти можна перерахувати на рахунок одержувача:

ПриватБанк, МФО 305299
номер картки – 4149497848681930
Петрусь Євгенія Володимирівна, 
інд. код – 3190101188

ВПЕВНЕНІ в ДОБРОТІ І НЕБАЙДУЖОСТІ КОЖНОГО З ВАС!!!
МИРУ І ЗДОРОВ’Я ВАМ І ВАШИМ РОДИНАМ!!! ДЯКУЮ за РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ.

Тел. для інформації:

0992398794 – Женя  0667117368 – Саша  0667796394 – Міша

Skype:
sasha petrus

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...