У місті запрацював Центр судових комунікацій

 Сьогодні, 8 грудня, у будинку правосуддя відбулось відкриття прес-центру судової влади для судів Івано-Франківської області. Це комунікаційний майданчик, який дозволить покращити спілкування між судами...

 Сьогодні, 8 грудня, у будинку правосуддя відбулось відкриття прес-центру судової влади для судів Івано-Франківської області.

Це комунікаційний майданчик, який дозволить покращити спілкування між судами і громадкістю зі ЗМІ. Такого роду інстанція є першою в Україні. Відкриття відбулось за підтримки україно-канадського проекту судової реформи, канадського уряду і Управління міжнародних програм.

Майданчик оснащений усіма необхідними технічними засобами для комфортної роботи суддів, журналістів та громадськості. Це вдале місце для проведення брифінгів, прес-конференцій та семінарів, тренінгів для інформування громадян про діяльність судів та створення позитивного іміджу судової влади. 

“Прикарпаття завжди успішно та креативно реагувало на різні нововведення. До того ж, Івано-Франківська область уже активно та вдало здійснює судові комунікації”, – зазначив Директор Управління міжнародних програм Олег Шаков.

Спікери наголошують, що для країни, яка взяла курс на євроінтеграцію, подібний центр є невід’ємним етапом на шляху до заданої мети.

“Ми не зможемо відновити довіру до правосуддя без співпраці зі ЗМІ. Як правило, негативні відгуки про роботу судів роблять ті, хто ніколи в судах не бували. Я переконаний, що ми прикладемо максимум зусиль, щоб налагодити зв’язок, відновити довіру до суду та вирішити усі можливі проблеми”, – додає голова Апеляційного суду Івано-Франківської області Богдан Гриновський.

Після підписання меморандуму щодо роботи Центру судової комунікації на всіх присутніх чекав святковий фуршет.

Категорії
Новини
Новини
Loading...