Франківцям покажуть “Інтимну зону”. ФОТО/ВІДЕО

22 грудня в обласному драмтеатрі презентують on-line провокацію «Інтимна зона». П’єсу Володимира Винниченка «Закон» у постановці Ростислава Держипільського інсценізують актори франківського драмтеатру.  У постановці...

22 грудня в обласному драмтеатрі презентують on-line провокацію «Інтимна зона».

П’єсу Володимира Винниченка «Закон» у постановці Ростислава Держипільського інсценізують актори франківського драмтеатру. 

У постановці буде лише троє героїв – чоловік, його дружина та друга жінка. Вона, сподівається постановник, відкриє франківцям нових здібних акторів.

«Мені не цікаво робити те, що я вже вмію. У цьому форматі, який презентуємо, я не працював, тому було цікаво. Інтимна зона – це не еротичні чи сексуальні теми, це і душа, і серце, і в голові якісь важкі теми. Ця проблематика, про яку говоримо дуже відверто, це інтимна зона кожної людини», – зазначив Ростислав Держипільський.

Режисер у своєму експерименті використає формат он-лайн провокації або реаліті-шоу у театрі для діалогу про складні і неоднозначні теми – аборту, безпліддя і сурогатного материнства. 

У спектаклі експериментуватимуть з простором. Його для вистави-провокації створила головна художниця-постановниця театру Олеся Головач. За її словами, простір буде частково метафоричний, частково жорстко-реалістично впізнаваний.

Читайте також: Франківка стала переможницею проекту “Модель XL”. ВІДЕО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...