Відомому львів’янину вручили “золотий хрін” за найбезглуздіший опис сексу. 18+

У Києві вручили антипремію “Золотий хрін” за найбільш безглуздий опис сексуальної сцени в українській літературі. Переможцем став Любко Дереш з романом “Спустошення”, повідомляє “Буквоїд“....

У Києві вручили антипремію “Золотий хрін” за найбільш безглуздий опис сексуальної сцени в українській літературі.

Переможцем став Любко Дереш з романом “Спустошення”, повідомляє “Буквоїд“.

Уривок-переможець починається такими словами: “Я не витримав і притиснув її до себе, став цілувати, жадібно кусаючи її губи, мнучи шалено її груди і впиваючись в неї пальцями так, як ніби вона – не людина, а солодка м’якоть булки. Спросоння я став рвати її пальцями, як роздирають ще гарячу буханку, і Смірна скрикнула, але не відсахнулася, а тільки сильніше притулилася до мене…”

“…я вже гарячий, як залишений на вогні японський теппан, тільки бери й кидай на мене м´ясо, і нехай воно карамелізується. Ти — схожа на олію. Коли тебе нагріти, ти розливаєшся у мене під руками, розтікаєшся під пальцями, змочуючи мене по лікоть жирною змазкою, так, наче я повинен приготувати зараз в тобі цілого кабана. Я — кабан у пошуку трюфелів. Розриваю рилом твоє коріння, рохкаючи від задоволення, ідучи на запах”, – написав Дереш у своєму новому романі.

Серед інших претендентів на отримання “Золотого хрону” були Іван Байдак, Василь Шкляр, Наталка Сняданко, Олександр Михед, Сашко Завара, Олесь Барліг та Євгенія Чуприна.

“Сцени сексу у кожному з цих творів геть їх не покращували, не несли в собі нічого. Були щоб бути. Більш того, вони додавали текстам хіба що комічності. Я очікую, що сцени сексу мають принаймні дещо занурювати у якийсь чуттєвий стан, а не викликати регіт”, – каже журналістка і член журі антипремії Тетяна Микитенко.

Премію “Золотий хрін” організатори планують зробити щорічною.

Читайте також: Кого змусять встановити платіжні термінали

Категорії
Новини
Новини
Loading...