Івано-Франківська влада запевняє, що спецтехніка готова до прибирання снігу

В місті до прибирання доріг від снігу готові, – про це повідомив голова департаменту комунального господарства міста Михайло Смушак. За прогнозами гідрометцентру, в місті...

В місті до прибирання доріг від снігу готові, – про це повідомив голова департаменту комунального господарства міста Михайло Смушак.

За прогнозами гідрометцентру, в місті Івано-Франківську очікується погіршення погодніх умов, зокрема сильні снігопади. Загалом, комунальне підприємство “Муніципальна дорожня компанія” (Vitaliy Burko) до прибирання снігу готове, є достатня кількість снігоприбиральної техніки, протиожеледних матеріалів для посипання.

Проте Голова департаменту комунального господарства Івано-Франківська просить мешканців та гостей міста, за можливості, не виїжджати в місто на автомобілях, не залишати їх на проїжджій частині доріг. Також комунальники звертаються до підприємств, установ, організацій міста, власників домогосподарств забезпечити згідно Правил благоустрою міста Івано-Франківська прибирання власних (орендованих) та прилеглих територій.

Стежити за роботою снігоприбиральної техніки можна онлайн за посиланням: https://hosting.wialon.com. Пароль і логін: 111111

Читайте також:На нерозчищених дорогах області застрягли вантажівки.

Категорії
Новини
Новини
Loading...