На території 63-го заводу запрацювала нова котельня “Теплокомуненерго”

Будівлю вибрали тому, що раніше тут була котельня заводу. Приміщення орендували майже на три роки. Про це розповів директор ТКЕ Василь Рущак. Станом на...

Будівлю вибрали тому, що раніше тут була котельня заводу. Приміщення орендували майже на три роки.

Про це розповів директор ТКЕ Василь Рущак. Станом на серпень минулого року приміщення пустувало. Багато часу згаяли на погодження проекту в Міноборони, на балансі якого перебуває завод. Тому й не вдалось запустити нову котельню до початку опалювального сезону. Місто встановило два газові котли загальною потужністю 4 МВт, усе допоміжне обладнання, проклали 400 м теплової мережі з підключенням до споживачів. Її абонентами стануть 8 житлових будинків, ЗШ №15, управління Національної поліції, що на вул. Незалежності, 152, ДНЗ №15 “Гуцулочка”.

«Це не єдиний сектор СТЕКу, який місту вдалось переключити на обслуговування ТКЕ. Минулого року абонентами комунального підприємства стали мешканці вул. Хоткевича-Надвірнянська. Загалом, близько 20-25% споживачів СТЕКу успішно переключили до ТКЕ. На цьому не зупиняємось, бо кожен новий опалювальний сезон багатий на “сюрпризи” від приватного теплопостачальника. У 2018 році заплановано будівництво котельні на вул. Незалежності, 95. Також у планах – район вул. Шухевичів, зокрема гімназія №2 і початкова школа №28. А далі візьмемось і за вул. Сахарова, Чорновола, Матейка», – розповів міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також: Вірус прогресує: на Прикарпатті з початку року понад 1600 людей захворіло на кір

Категорії
Новини
Новини
Loading...