На Тисмениччині зловмисники проникли у помешкання серед білого дня

На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал “тривога” з охоронюваного приватного будинку, що в селі Драгомирчани.  Черговою на місце...

На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал “тривога” з охоронюваного приватного будинку, що в селі Драгомирчани.

 Черговою на місце події негайно було направлено наряд групи реагування. Господар повідомив поліцейським, які прибули на виклик, що до його помешкання проникли двоє осіб, ймовірно з метою пограбування, повідомляє Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Очевидно зловмисники не сподівалися застати господаря вдома, тож між ними виник конфлікт в ході якого невідомі нанесли власнику помешкання тілесні ушкодження. Проте чоловік таки натиснув «тривожну кнопку», адже будинок був обладнаний охоронною сигналізацією. 

Поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу, а також “Швидку допомогу”. З цим фактом відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Читайте також: На Косівщині чоловік намагався обікрасти церкву

Категорії
Новини
Новини
Loading...