У Франківську облаштовують майданчик для чотирилапих. ФОТО

В Івано-Франківську завершують облаштування першого майданчика для чотирилапих. Його олаштовують у парку на вул. Молодіжній.  На виділеній спеціальній території для дозвілля чотирилапих встановлили тренажери,...

В Івано-Франківську завершують облаштування першого майданчика для чотирилапих. Його олаштовують у парку на вул. Молодіжній.

 На виділеній спеціальній території для дозвілля чотирилапих встановлили тренажери, щоб прогулянка для собак була активною. Не забули й про господарів – для них влаштували зручні вуличні меблі, – інформує МВК.

“Загалом, такий майданчик потрібен у кожному мікрорайоні. Поки подивимось, як покаже себе в роботі цей. Проте людський фактор ніхто не відміняє. І залишається сподіватись, що власники собак будуть поводити себе належно: прибирати за своїми улюбленцями та дотримуватись усіх правил поводження з тваринами”, – висловив переконання міський голова Руслан Марцінків. Та звернувся до власників маленьких друзів з проханням бути свідомими та відповідальними за своїх улюбленців.

Читайте також: Прикарпатців атакують кліщі

Категорії
Новини
Новини
Loading...