Поліцейські кінологи показали роботу своїх чотирилапих помічників вихованцям дитячого центру. ФОТО

До вихованців міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей у селі Мединя Галицького району завітали працівники кінологічного центру та ювенальної превенції обласного управління прикарпатської поліції. Як поводитися...

До вихованців міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей у селі Мединя Галицького району завітали працівники кінологічного центру та ювенальної превенції обласного управління прикарпатської поліції.

Як поводитися з собаками, щоб не викликати у них агресії та як застосовують чотирилапих помічників у розкритті злочинів на службі в поліції,  відтепер знатимуть майже три десятки хлопчаків та дівчаток.

Діти з захопленням спостерігали, як службові собаки слухняно виконують команди кінологів, як вміють знаодити заховані в ящиках заборонені речі –  вибухівку чи наркотики. Старші та відважніші навіть спробуували себе у ролі статистів для взяття сліду умовного правопорушника та змогли розпізнавши його за особистими речами. Після того, як поліцейський собака знайшов та “затримав” злочинця, юні спостерігачі зауважили, що не хотіли б опинитися на його місці в реальних умовах. Після завершення показових виступів службових собак діти продовжували розпитувати кінологів про тонкощі дресирування, а окремі просили погладити тепер вже спокійних і зовсім не страшних собачок.

У свою чергу ювенальні поліцейські застерігали дітей від скоєння правопорушень та небезпечних розваг, а також відповідали на запитання малюків та підлітків, які з різних причин та обставин потрапили до центру соціально-психологічної реабілітації.

Читайте також: Івано-Франківська поліція ловитиме злочинців за допомогою квадрокоптера

Категорії
Новини
Новини
Loading...