Прикарпатські поліцейські поїхали у тримісячне відрядження на стажування до Донеччини. ФОТО

Службовий інструктаж перед відрядженням провів начальник ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Володимир Голубош. Керівник обласної поліції звернув увагу на дотримання поліцейськими заходів особистої...

Службовий інструктаж перед відрядженням провів начальник ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Володимир Голубош.

Керівник обласної поліції звернув увагу на дотримання поліцейськими заходів особистої безпеки, дисципліни і законності під час несення служби та побажав гідно виконувати службові обов’язки, – повідомляє ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

“Керівник  загону має мені доповідати про ситуацію, особливості,  які можуть виникати на службі, щоб я особисто контролював  виконання поставлених вам завдань. А також не забувайте, що і ми,  і ваші рідні чекаємо вас із щасливим поверненням зі служби”, –  зазначив Володимир Валентинович.

Командиром загону відряджених призначено капітана  поліції Управління з протидії наркозлочинності поліції в області – Любомира Коломийчука.

Провести правоохоронців у відрядження прибули рідні, друзі  та колеги по службі.

Читайте також: У Івано-Франківську біля вокзалу хочуть поставити пост для поліцейських

Категорії
Новини
Новини
Loading...