Тридцять прикарпатських правоохоронців відправилися на Схід. ФОТО

Провести службовий інструктаж підлеглим перед поїздкою та поспілкуватися прибув начальник Головного управління Нацполіції в області полковник поліції Володимир Голубош. Традиційно такі ротації відбуваються кожних...

Провести службовий інструктаж підлеглим перед поїздкою та поспілкуватися прибув начальник Головного управління Нацполіції в області полковник поліції Володимир Голубош.

Традиційно такі ротації відбуваються кожних два місяці. Тож, сьогодні зведений загін прикарпатської поліції чисельністю 30 чоловік відбув у чергове відрядження, де замінять на службі своїх колег, інформують в обласному управлінні Нацполіції.

За цей час правоохоронці виконуватимуть поставленні завдання з охорони правопорядку та протидії злочинності. Підтримати правоохоронців прийшли рідні, знайомі, колеги та друзі.

Володимир Голубош проінструктував поліцейських перед виїздом, наголосив на дотриманні законності і дисципліни під час виконання службових завдань, побажав живими та неушкодженими повертатися додому.

Відряджені працівники неодноразово були на Донеччині, тож ознайомлені з умовами та специфікою служби на території операції об’єднаних сил.

Командиром загону призначено лейтенанта поліції Юрія Гоменюка.

Читайте також: На Коломийщині поліцейські затримали 21-річного чоловіка, який напідпитку викрав автівку. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...