В Івано-Франківську відзначили спортсменів року. ФОТО

В Івано-Франківську підбили спортивні підсумки року. Найкращі спортсмени, тренери, меценати отримали відзнаки від міського голови та департаменту молодіжної політики і спорту міської ради, повідомляє...

В Івано-Франківську підбили спортивні підсумки року.

Найкращі спортсмени, тренери, меценати отримали відзнаки від міського голови та департаменту молодіжної політики і спорту міської ради, повідомляє прес-служба міського голови.

«Я завжди говорю, що Івано-Франківськ – місто, де народжуються видатні спортсмени. Дуже вдячний, що ви своєю виснажливою працею підтримуєте цю тезу і підносите нас на спортивні п’єдестали України, Європи та світу», – привітав чемпіонів міський голова Руслан Марцінків.

Нагороди отримали кілька десятків спортсменів. Найменшій з них – 12 років, а Діанка Белей вже чемпіонка України з тхеквон-до.

Варто згадати, що цьогоріч міська рада запровадила нагороду «Спортсмен місяця», якою відзначали осіб зі видатними спортивними досягненнями.

У 2019 році найкращим спортсменам місто теж підготувало подарунок – стипендію міського голови.

Для 20-ти спортсменів з олімпійських видів спорту – від 500 до 2300 грн- та 10-ти спортсменів з неолімпійських – від 250 грн до 1500 грн.

Перш за все відзначатимуть Чемпіонів України, призерів та переможців чемпіонатів світу і Європи.

Крім того, призери юнацьких Олімпійських ігор отримуватимуть від 3000 до 7000 грн, а призери Олімпійських (паралімпійських, дефлімпійських) від 6000 до 10 000 грн щомісяця впродовж року.

Читайте також: Прикарпатський рятувальник у соцмережі показав, як замело Чорногору. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...