Молода матуся з Долини оприлюднила огляд “Пакунку малюка». ВІДЕО

Згідно з новою ініціативою Кабміну, кожна мама або будь-який інший законний представник новонародженої дитини, якого виписують з пологового будинку починаючи з 1 вересня 2018...

Згідно з новою ініціативою Кабміну, кожна мама або будь-який інший законний представник новонародженої дитини, якого виписують з пологового будинку починаючи з 1 вересня 2018 року, повинен отримати при виписці одноразову натуральну допомогу, яку називають Пакетом малюка.

“На мою думку, це класна ідея, роздавати при народженні дитини такі бебі бокси. Потрібно ще доопрацювати деякі моменти і взагалі супер буде!
Дякуємо за такий пакунок малюка, який ми забрали якраз на саме свято Миколая , – з таким описом Іванна Шершень оприлюднила свій критичний  відеоогляд, передають Версії.

Нагадаємо, кожна мама, яка буде виписуватися з пологового будинку з 1 вересня 2018 року, може звернутися з письмовою заявою про отримання одноразової натуральної допомоги «Пакет малюка».

Для цього їй треба буде заповнити бланк заяви, який їй видадуть у місцевому структурному підрозділі з питань соціального захисту населення. Крім того, заяву можна подати безпосередньо в пологовому будинку.

Заява буде передано на розгляд структурному підрозділу з питань соціального захисту населення, який і забезпечить надання «Пакета малюка» одержувачу за місцем проживання.

Читайте також: Батьки з Прикарпаття передаровують отримані з запізненням бебі-бокси

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...