В Івано-Франківську КП “Електроавтотранс” святкує 35-річчя

1983 року в Івано-Франківську з’явилось тролейбусне управління. І вже 31 грудня того ж року перший тролейбус вирушив з депо за маршрутом №1 “Хіміків- Вокзал”....

1983 року в Івано-Франківську з’явилось тролейбусне управління. І вже 31 грудня того ж року перший тролейбус вирушив з депо за маршрутом №1 “Хіміків- Вокзал”. З того часу минуло 35 років, тепер на комунальному підприємстві «Електроавтотранс» 6 тролейбусних маршрутів та один автобусний. Й у планах – розвиток підприємства та збільшення кількості одиниць рухомого складу.

Директор ЕАТ Віталій Голутяк зазначив, що їхнє підприємство дуже молоде, порівнюючи з іншими в Україні. Але плани має грандіозні, пише на сайті міського головиІвано-Франківська.

Нині все більше людей надають перевагу саме комунальному транспорту на противагу приватникам. Пасажиропотік у комунальному транспорті суттєво збільшився.

“Я люблю тих, хто чесною працею заробляє на хліб. Вдячний усьому колективу підприємства на чолі з Віталієм Голутяком. Були в нас злети і падіння, але зараз знову місто побачило майбутнє саме в комунальному транспорті. Ми маємо амбітну ціль наступного року мати на підприємстві півсотні нових автобусів, ще близько 15 бувших у вжитку тролейбусів та 29 нових! Це не просто мрії, а цілком реальні плани! Разом будемо йти до мети!”, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Зараз на підприємстві працює понад 300 працівників. З нагоди свята міський голова Руслан Марцінків нагородив найкращих працівників подяками та грамотами. А головний інженер Бойчук Василь отримав найвищу відзнаку міста “Міць і гордість”.

Читайте також: Міський голова Івано-Франківську запропонував проводили тури вихідного дня

Категорії
Новини
Новини
Loading...