Понад дві тонни допомоги передали галицькі волонтери захисникам на Схід

Напередодні зимових свят галицькі волонтери Михайло Вітовський та Геннадій Гущук вирушили на Схід з подарунками для наших воїнів.  Волонтери відвезли для 10- ї окремої...

Напередодні зимових свят галицькі волонтери Михайло Вітовський та Геннадій Гущук вирушили на Схід з подарунками для наших воїнів.

 Волонтери відвезли для 10- ї окремої гірсько-штурмової бригади  понад дві тонни допомоги від вдячних мешканців Галицького. Це і теплі речі, і засоби гігієни, і домашні закрутки. Крім того мешканці Галицького району передали захисникам  п’ятдесят літрів голубців, стільки ж вареників, 25 літрів вінегрету, а також генератор та бензопили, повідомили у прес-службі Галицької РДА.

«Особливо тепла зустріч у Михайла Вітовського відбулася з бойовим побратимом по афганській війні Василем Дільним з Дем’янова. На переконання ветеранів, їхня війна ще не закінчилася. І кожен допомагає військовим чим може – чи передаючи свій бойовий досвід молодим, чи займаючись волонтерською діяльністю», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Міський голова Івано-Франківську запропонував проводили тури вихідного дня

Категорії
Новини
Новини
Loading...