У районі БАМу на території дитсадку встановили “розумні” ліхтарі

Зробити дитячі садки і школи безпечними – на цьому завданні зосередилось місто і у 2016 впровадило програму освітлення територій навчальних закладів. За три роки...

Зробити дитячі садки і школи безпечними – на цьому завданні зосередилось місто і у 2016 впровадило програму освітлення територій навчальних закладів. За три роки її існування вдалось встановити ліхтарі у понад 20-ти школах та садках.

Цьогоріч світліше стало на території ДНЗ №23 «Дударик», що на БАМі. Також нове освітлення встановили на території ЗОШ №28, що на вул. Чорновола.

«Продовжуємо цю роботу. Дуже важливо, щоб наші заклади були безпечні. Це перший такий напрямок. Наступний – встановлення відеоспостереження на території шкіл та садків. Ми сьогодні підписали пілотний проект для 15-ти навчальних закладів, де з’явиться система нагляду», – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Директор КП «Івано-Франківськміськсвітло» Віктор Синишин розповів, що у дворі садка встановили сучасні енергозберігаючі світильники з функцією дімування. «Розумні» ліхтарі автоматично зменшують потужність в нічний час, коли на території немає людей, – пише Фіртка.

Читайте також: На Прикарпатті військовий лісгосп сплатить півмільйона за незаконну вирубку лісу

Категорії
Новини
Новини
Loading...