Спецоперація “Мігрант”: на Прикарпатті поліцейські перевірятимуть іноземців

На Івано-Франківщині розпочалася спецоперація «Мігрант». Правоохоронці перевірятимуть законність перебування на території області іноземних громадян. Операція триватиме місяць: з 18 жовтня по 19 листопада. Її...

На Івано-Франківщині розпочалася спецоперація «Мігрант». Правоохоронці перевірятимуть законність перебування на території області іноземних громадян.

Операція триватиме місяць: з 18 жовтня по 19 листопада. Її проводять поліцейські Івано-Франківщини спільно з Управлінням Державної міграційної служби України в області та Держпраці. Напередодні учасники провели нараду та обговорили порядок дій,- пише Місто.

Метою відпрацювання є запобігання та протидія нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері.

Крім того, правоохоронці з міграційною службою встановлюватимуть законність перебування на території України іноземців, які є засудженими або вчинили кримінальні провопорушення, а також проводитимуть перевірки законності видачі їм документів на право тимчасового чи постійного перебування в країні.

Читайте також: Держслужбовці поліції Івано-Франківщини пройшли семінар з лідерства

Категорії
Новини
Новини
Loading...