18-літній прикарпатець вбив літнього товариша по чарці

Вчора, 20 жовтня, на Прикарпатті трапилося вбивство. Так, близько 18 години на лінію служби «102» надійшло повідомлення від чергової медсестри Долинської ЦРЛ про те,...

Вчора, 20 жовтня, на Прикарпатті трапилося вбивство.

Так, близько 18 години на лінію служби «102» надійшло повідомлення від чергової медсестри Долинської ЦРЛ про те, що в підсобному приміщенні квартирного будинку в м. Долина, виявлено 69-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті, пише “Галицький кореспондент”.

Виїздом на місце події правоохоронці з’ясували, що напередодні потерпілий зі зловмисником розпивали спиртні напої. Пізніше між захмелівшими чоловіками виник конфлікт в ході якого молодший витягнув ножа і наніс ряд ударів по тілу 69-річному товаришу, внаслідок чого останній помер. З місця події зловмисник втік, а знайомого залишив, не викликавши ні «швидку», ні поліцію.

За деякий час поліцейські розшукали раніше судимого правопорушника, а слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри за п.4 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: На Снятинщині регулюють русло Прута, аби врятувати від потопу чотири села. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...