У Франківську стартував турнір з міні-футболу присвячений 111-й річниці від дня народження Степана Бандери

В спортивному залі КП Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр стартував турнір з міні-футболу серед ветеранських команд присвячений 111-й річниці від Дня народження Степана Бандери. В цьогорічному турнірі змагаються...

В спортивному залі КП Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр стартував турнір з міні-футболу серед ветеранських команд присвячений 111-й річниці від Дня народження Степана Бандери.

В цьогорічному турнірі змагаються 4 команди – “Прикарпаття”, “Гірка”, “Опришівці” та гості з Коломиї. Про це інформує пресслужба Департаменту молодіжної політики та спорту у Фейсбуці.

На відкритті турніру були присутні директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко, депуутат Івано-Франківської міської ради Василь Ревчук, голова комітету ветеранського футболу Івано-Франківської обласної асоціації футболу Василь Луцький та керівник міської федерації футболу Володимир Крижанівський.

“Вітаємо на традиційному нашому турнірі, він відкриває змагальний рік в Івано-Франківську! Зичимо всім вам успішних та переможних змагань”, – зазначив Віталій Матешко.

Світлина від Департамент молодіжної політики та спорту.

Світлина від Департамент молодіжної політики та спорту.

Світлина від Департамент молодіжної політики та спорту.

Читайте також: Прикарпатцям на замітку: поради гастроентеролога, як правильно вийти з посту

Категорії
Новини
Новини
Loading...