Сміття, житлові будинки та господарські будівлі: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

За минулу добу на Прикарпатті сталося вісім пожеж. – О 12:35 в селі Ясенів-Пільний Городенківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття...

За минулу добу на Прикарпатті сталося вісім пожеж.

– О 12:35 в селі Ясенів-Пільний Городенківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття та стелю, димохід. Попередня причина виникнення пожежі – порушення ППБ під час експлуатації пічного опалення.

– О 14:50 в селищі Ворохта Яремчанської міськради виникла пожежа в 2-х поверховому дерев’яному багатоквартирному житловому будинку. Вогнем пошкоджено стіну на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

– О 16:20 в місті Калуш проспект Лесі Українки виникло загорання в приміщенні для сторожів на відкритій території новобудови. Вогнем знищено дерев’яну будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленої особи. Збитки встановлюються.

– О 19:03 в місті Калуш на вулиці Олени Пчілки горіло будівельне сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

– О 20:03 в місті Калуш на вулиці Івана Франка горіла підлога в закинутій будівлі, на площі 3 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

– О 21:05 в місті Тлумач на вулиці Петра Могили виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено горище над приміщення стодоли, 1,5 т грубих кормів. На пожежі врятовано приміщення автомобільного гаражу та 1 т. зерна. Причина виникнення пожежі встановлюється.

– О 22:07 в селі Дуба Рожнятівського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. Вогнем знищено господарську будівлю, речі домашнього вжитку на загальній площі 60 м.кв. На пожежі врятовано 1 житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Нагадуємо, у селі Раківчик Коломийського району горіла будівля літньої кухні, яка належала місцевому мешканцю – 87-річному чоловіку. Пожежники, які прибули на місце події, загасили вогонь і виявили в будинку тіло власника.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Поліцейські Калущини оперативно затримали кишенькового злодія. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...