Збив і залишив помирати: у Калуші волонтери збирають гроші для порятунку собаки. ФОТО

Працівники калуського притулку для безпритульних тварин цього разу просять допомоги для жертви автонаїзду. Тварина перебуває в клініці “Добродій” із численними травмами і потребує операції,...

Працівники калуського притулку для безпритульних тварин цього разу просять допомоги для жертви автонаїзду.

Тварина перебуває в клініці “Добродій” із численними травмами і потребує операції, йдеться в повідомленні “Дому Сірка” у Фейсбуці.

“Вже не залишилось сил просити, але мусимо Вас благати про підтримку! Кожного дня допомоги потребують нові тварини! Ми в шалених боргах! Як їх залишити?! На вірну смерть? Цього зробити не можемо!”.

“Пізно ввечері цю бідолаху знайшли на узбіччі дороги…Автонаїзд! Знову хтось поспішав, а комусь страшний біль та щоденні муки! Зараз це маленьке руде чудо знаходиться у клініці “Добродій”. У бідолахи просто “букет” важких травм: больовий шок, забій м‘яких тканин, перелом та вивих тазу. Від удару всі органи перемістились з черевної порожнини у грудну (шлунок зараз розміщений поблизу серця). Наразі лікарі стабілізують стан собаки, щоб згодом провести операцію! Просимо всіх небайдужих, щоб Ви підтримали нас, адже важлива будь-яка фінансова допомога!”.

Кошти з поміткою “Люся Калуш” можна надсилати на картку Приватбанку 5169 3305 1534 9451 — Когут Наталія Василівна. Усі кошти одразу зараховуються на картковий рахунок “Дім Сірка”.

Світлина від Дім Сірка м. Калуш.

Світлина від Дім Сірка м. Калуш.

Читайте також: Калуська районна рада запустила ліквідацію протитуберкульозного диспансеру. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...