У Карпатах рятувальники допомогли ще трьом туристам. ФОТО

Упродовж доби рятувальники двічі допомагали туристам в Карпатах. У першому випадку фахівці ДСНС надавали допомогу 24-річному туристу-харків’янину, який травмував ногу під час проходження маршрутом...

Упродовж доби рятувальники двічі допомагали туристам в Карпатах.

У першому випадку фахівці ДСНС надавали допомогу 24-річному туристу-харків’янину, який травмував ногу під час проходження маршрутом в районі гори Гимба Міжгірського району. Потерпілому надали першу медичну допомогу та доправили до с. Пилипець. Від транспортування до медичного закладу турист відмовився.
А вже ввечері того ж дня за допомогою до гірських рятувальників звернулися дві киянки. У телефонному режимі 26-річні туристки розповіли, що, подорожуючи Карпатами в районі озера Бребенескул Чорногірського хребта Рахівського району, вони втратили орієнтир і заблукали. Окрім того попали під сильний дощ і дуже змерзли.


Вже опівночі 08 липня заблукалих туристок знайшли в районі гори Клифа та доправили до с. Богдан, що на Рахівщині. На щастя, стан їх здоров’я був задовільний і медичної допомоги вони не потребували.

Категорії
Новини
Новини
Loading...