МАРЦІНКІВ ПОГОДИВСЯ З ПРОПОЗИЦІЄЮ ШЕВЧЕНКА. НАРДЕП І МЕР СПІЛЬНО ПРОІНСПЕКТУЮТЬ ВІДРЕМОНТОВАНІ ДОРОГИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ТА АСФАЛЬТНИЙ ЗАВОД В ХРИПЛИНІ

Минулої п’ятниці на телеканалі РАІ відбувся двогодинний прямий ефір, присвячений першим 100 дням новообраної влади в Івано-Франківську.   Під час телеефіру на Телеканалі РАІ...

Минулої п’ятниці на телеканалі РАІ відбувся двогодинний прямий ефір, присвячений першим 100 дням новообраної влади в Івано-Франківську.

 

Під час телеефіру на Телеканалі РАІ за участі мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа та представників депутатських фракцій і громадських активістів в «нарізці» думок іванофранківців щодо змін в місті після приходу «нової-старої» влади, яку підготували журналісти телеканалу, чи не єдиним фактичним позитивом одна з мешканок назвала ремонт вулиці Тичини.

Справді, ремонт вулиці Тичини (як і Набережної) можна вважати зразковим для Івано-Франківська, так як був виконаний в рекордні терміни за найновішими технологіями з десятилітньою гарантією.

(До слова, якраз ремонти цих вулиць навряд чи можна ставити в заслугу новій владі, так як виконувалися вони в умовах спротиву влади, про що писали ЗМІ раніше).

Цікаво, що перед ефіром між його учасниками виникла дискусія про те, які дороги кращі з нещодавно відремонтованих в Івано-Франківську, а які виконані недоброякісно.

На закид представників УКРОПу про те, що свободівські «передвиборчі ремонти» виконані недоброякісно і вже за три місяці дороги «поплили» і потріскали, мер сказав : «А мені казали, що Набережна вже тріснула, а Тичини – завужена…» (Відомо, що ремонтами цих вулиць опікувався народний депутат України Олександр Шевченко).

Оскільки такі твердження Руслан Марцінків висловлює не вперше, то представники УКРОПу запропонували меру: «Тоді приставайте на пропозицію Олександра Шевченка! Він пропонує спільно з вами, за участі громадських активістів, проектантів, експертів, засобів масової інформації, «проінспектувати» ремонт як вулиць Набережної, Тичини, які виконала буковелівська фірма ПБС, так і вулиць з пулу «передвиборчих ремонтів» фірм, наближених до ВО «Свобода» – Хіміків, Целевича, Галицька ті іншихТакож  варто проінспектувати і свободівський асфальтний завод в Хриплині, на який є чимало скарг мешканців. Давайте разом все оцінимо та розвіємо міфи. Також буде добра нагода поговорити про оптимальне використання бюджетних коштів, які нова влада намагається подерибанити між своїми фірмами на неконкурентних засадах».

Руслан Марцінків під тиском обставин в присутності багатьох свідків дав згоду на таку спільну інспекцію.

Категорії
Життя
Новини
Loading...