Франківські депутати змагаються на Спартакіаді. ФОТО

У місті Чорноморську Одеської області розпочалася VI Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. Участь у ній...

У місті Чорноморську Одеської області розпочалася VI Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. Участь у ній беруть команди з шістнадцяти областей України, серед них і обранці з Франківська.

 Про це інформують Франківчани з посиланням Івано-Франківську обласну раду

Прикарпаття на фінальних змаганнях представляють 23 депутати, які за результатами обласної спартакіади продемонструвати найкращі результати. Депутати змагаються у різних вдах спорту: футбол, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки.

За результатами першого дня змагань прикарпатські депутати-волейболісти здобули дві перемоги у матчах із командами Вінницької та Харківської областей. Перемогу у матчі з депутатами Донеччини вибороли футзалісти. Ще одна гра із львів’янами закінчилася нічиєю. Позитивні результати продемонстрували депутати і в індивідуальних заліках.

“Це лише перший день змагань. Ми на підйомі, радіємо з наших перемог. Але боротьба продовжується. Кажуть, що в ігрових видах спорту м’яч круглий, але ми хочемо перемогти і робимо для цього все можливе”, – розповів голова обласної ради Олександр Сич. 

VI Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад триватиме упродовж п’яти днів. Змагання завершаться у суботу, 17 червня.
 
Додамо, раніше збірна команда депутатів Івано-Франківської області тричі ставала переможцем Всеукраїнської спартакіади.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...