Вандали понищили ковану скульптуру на вул. Шевченка. ФОТО

На вул. Шевченка в Івано-Франківську вандали погнули металеву скульптуру “Внутрішня монологія” авторства українця Сергія Тяско.  Фото опублікував на своїй сторінці у Фесбук Івано-Франківський фотограф...

На вул. Шевченка в Івано-Франківську вандали погнули металеву скульптуру “Внутрішня монологія” авторства українця Сергія Тяско.

 Фото опублікував на своїй сторінці у Фесбук Івано-Франківський фотограф Богдан Досюк.

“На першому фото якраз зображено оригінал однієї з таких скульптур, яку було встановлено два місяці тому, авторства українця Сергія Тяско, яка називається ВНУТРІШНЯ МОНГОЛІЯ / INNER MONGOLIA. А три наступні фото – це вже результат діянь вандалів, які останнім часом розгорнули свою бурхливу діяльність у Івано-Франківську. На їх рахунку вже чимало зламаних сакур, смітників, антипаркувальних кубів, які з м’ясом виривають з бетону. Дійшла черга і до цих скульптур. Шкода тих людей, які своєю нелегкою працею створюють ці чудові скульптури для того щоб прикрасити місто і принести людям хоч якийсь позитив, а якесь бидло в один момент нещадно це все руйнує”, – написав фотограф.

Світлина від Богдана Досюка.

Світлина від Богдана Досюка.

Світлина від Богдана Досюка.

Світлина від Богдана Досюка.

Категорії
Новини
Новини
Loading...