У Калуші для дітей із кризових сімей провели психологічний тренінг

Під час тренінгу “Техніки зцілення” дітям розповіли про методи зниження стресів, які діти пережили впродовж стислого відрізку часу, методику психологічної роботи, спрямованої на зниження...

Під час тренінгу “Техніки зцілення” дітям розповіли про методи зниження стресів, які діти пережили впродовж стислого відрізку часу, методику психологічної роботи, спрямованої на зниження стресів та адаптацію до нових умов життя.

Про це повідомляє видання «Вікна» з посиланням на центр соціальних служб в Калуші.

За відгуками учасників тренінгу, на початку вони себе відчували дещо напружено, але до кінця тренінгу їх опанував спокій і краще розуміння ефективного використання ресурсів і технік зцілення.

Діти хочуть забути погані спогади, навчитися долати страхи, про що діляться у відгуках:

«Я навчилася бороти свої страхи. Я знаю багато різних методик, які допоможуть мені забути свої погані спогади. Я дізналася за допомогою тренінгової програми, що таке «етикет сну». А ще я дізналася про «Рецепт успіху», які твердження я маю говорити, коли невпевнена в собі. Все скоро вийде – мій страх мине. І ще я навчилася складати плани на день».

«На уроці психології я навчилась долати свої страхи. Мені це дуже допомогло. Мені ці уроки давали задоволення. Найбільше мені сподобалась методика «Рамка», я розказала про неї батькам, і моїй сім’ї вона підійшла. Мені дуже сподобалось, я б ходила сюди кожного дня».

«Я навчилася боротися зі своїми страхами. В мене було 4 страхи. Я поборола на тренінговій програмі 2 страхи і 2 я попробую пороти самостійно. Я знаю 11 різних методик, як забути свої погані спогади, як швидко переключатися. Я вивчила себе ще більше. Тепер я ознайомилася з «етикетом сну». Я вмію та планую свій день».

З проблемами в родині калушани можуть звертатися до Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою вул. Пушкіна, 9а.

Категорії
Новини
Новини
Loading...