Пасажири потягу “Миколаїв—Івано-Франківськ” змусили провідника зняти вікна, не витримавши спеки всередині вагону

Поїзд “Миколаїв – Івано-Франківськ” в дорозі близько 27 годин. Хоча він і обладнаний кондиціонерами, але вони не працюють. Вчора, 22 липня, у спільноті “Варта1” Сергій Мирошниченко повідомив,...

Поїзд “Миколаїв – Івано-Франківськ” в дорозі близько 27 годин. Хоча він і обладнаний кондиціонерами, але вони не працюють.

Вчора, 22 липня, у спільноті “Варта1” Сергій Мирошниченко повідомив, що помітив на залізничному вокзалі у Львові потяг 134/133 “Миколаїв – Івано-Франківськ”, який був без вікон, пише Галицький кореспондент.

Відтак він вирішив поцікавитися у пасажирів, що сталося. Вони відповіли, що коли температура у купе дійшла до позначки +40, то вони почали бунтувати і провідник зняв вікна.

“Я реально не втримався, коли це побачив. У лівому куті позначка, що у вагоні кондиціонер, у правому куті сам кондиціонер, а на іншому фото видно що кондиціонерів два. Провідника ніхто не звинувачує, він заручник ситуації і фактично не мав права такого робити. Найгірше буде, якщо його за це покарають“, – написав чоловік.

Також Сергій Мірошниченко дивується, чому на ситуацію не реагує дирекція ПАТ “Укрзалізниця”.

“Вартість квитка досить висока, місць немає, а куди ж ідуть ці гроші? З/п на залізниці теж бажають бути кращими. Якщо вже і є така, вибачте с***, то прирівняйте такі “купейні” вагони до сидячих, а то якось оригінально виходить, купуєш купе, де ти ніби маєш їхати з мінімальним комфортом, а їдеш гірше, ніж в плацкарті, в якому стін немає і повітря за рахунок цього краще циркулює”, – висловив невдоволення Сергій Мирошниченко.

Категорії
Новини
Новини
Loading...