Франківець ледь не купив бракований гаджет від “Apple”. ФОТО

В одній з популярних франківських мереж магазинів продажу техніки “Аpple” чоловікові намагались продати бракований Iphone.  Про прикрий випадок розповів Ярослав Руміш у спільноті “Франківчани”...

В одній з популярних франківських мереж магазинів продажу техніки “Аpple” чоловікові намагались продати бракований Iphone. 

Про прикрий випадок розповів Ярослав Руміш у спільноті “Франківчани” на Facebook: 

“Вирішив придбати новий телефон iPhone у магазині «Ябко», що знаходиться на вул. Незалежності, 8. Попередньо його замовив, залишив завдаток за новий телефон. Продавець-консультант повідомив, що телефон буде доставлено завтра. Я здивувався, що так швидко. Мене запевнили, що телефон новий,з офіційного магазину і буде на нього гарантія місяць від магазину «ябко» та 1 рік офіційної гарантії від Apple. Телефон з коробки розпаковував продавець-консультант при мені. Коли він витягнув його з коробки я зауважив, що на телефоні зверху є недуже помітна вмятина на яку він відреагував як можливий заводський брак (хоча браку на новому телефоні,апріорі, бути не може). Я, звісно, відмовився від даного телефону, так як було очевидно, що він не новий! Продавець-консультант сказав, що їм прийшло три нових телефони даної моделі та запропонував розпакувати і оглянути інший. Після розпакування другого був також дефект-замітна царапина на задній кришці телефона. І на третьому був дефект, а саме протертісь від чохла на бампері телефона! Всі дефекти можна побачити на фото! Цікаво скільки таких «нових» телефонів за не маленьку ціну вони вже реалізували?!” – обурюється Ярослав. 

У коментарі для інтренет-видання “Франківчани” представники магазину “Ябко” відмовився розповісти будь-яку інформацію, мовляв, вони не компетентні у даному питанні.  Ми написали листа на електронну пошту магазину, про їхню відповідь одразу повідомимо. 

Читайте також: Черг немає: коли в Франківську з’явиться найновіший іРhone Х.

Категорії
Новини
Новини
Loading...