Черг немає: коли в Франківську з’явиться найновіший іРhone Х

Світові продажі іРhone Х стартували 3 листопада. “Айфономани” по цілому світі вишикувались у чергу заради новенького гаджета. Загалом, продавати іРhone Х почали у 50 країнах,...

Світові продажі іРhone Х стартували 3 листопада. “Айфономани” по цілому світі вишикувались у чергу заради новенького гаджета. Загалом, продавати іРhone Х почали у 50 країнах, серед яких України офіційно немає. Та чи завадить це іванофранківцям купити омріяний телефон? 

Майже на кожній Франківській вулиці є магазин продажу техніки “Apple”. Ми зателефонували до кількох відомих франківських продавців іРhone і з’ясували, чи реально придбати айфонівську десятку в нашому місті. 

На офіційних сайтах франківські підприємці уже встигли виставити фото та ціну на іРhone Х, однак отримати його одразу не вийде. Найчастіше самих телефонів у магазинах нема, щоб отримати “яблуко” слід внести завдаток, після чого замовлення оформлять, і лише через день-два гаджет потрапить у Ваші руки. 

Тільки у одному франківському apple-магазині нам відповіли, що іРhone Х є на складі. Однак, там і ціна дещо вища: телефон під замовлення на 64 ГБ коштує 1549 доларів, а на 256 ГБ – 1899 дол., якщо Вам не терпиться отримати гаджет скоріше – доведеться заплатити від 1800 доларів за 64 ГБ пам’яті, і 2000 дол. за 256.

Як не дивно, але на дорожчі “айфони” попит більший, продавці кажуть, що уже встигли продати декілька екземплярів. А от на “десяте яблуко” під замовлення поки покупців не було.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...