У Франківську екс-прем’єр провів лекцію для студентів

Сьогодні, 7 грудня, університет Короля Данила відвідав екс-прем’єр-міністр України Юрій Єхануров. Юрій Іванович розповів студентам про шлях від будівельника до прем’єр-міністра України. На питання...

Сьогодні, 7 грудня, університет Короля Данила відвідав екс-прем’єр-міністр України Юрій Єхануров.

Юрій Іванович розповів студентам про шлях від будівельника до прем’єр-міністра України.

На питання про АТО Юрій Єхануров відповідає: «Війна та мир – це питання не до міністра оборони, його завдання – міцна армія».

Також він наголосив на тому, що фінансування армії складає лише 20% від того, що потрібно та порадив теперішньому міністру оборони вивчати сучасні методи гібридної війни, з якою ми зараз боремося.

На сьогоднішній день Юрій Іванович є професором на кафедрі економіки Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Колишній прем’єр радить молоді приєднуватись до різних організацій, а сам зізнається, що входить до складу різних об’єднань.

Варто зазначити те, що уже другий рік поспіль в університеті Короля Данила існує проект «Відкрита зустріч з успішними людьми», в рамках якого у студентів є можливість познайомитись, поспілкуватись, дізнатись секрети успіху, поділитись ідеями з відомими людьми України та світу.

Категорії
Новини
Новини
Loading...