Водія-хама змусили вибачитись перед матір’ю загиблого бійця АТО

Водія звільнили, а автобус зняли з маршруту. Як  вчора повідомив “КУРС”, у мережі Facebook з’явилося повідомлення від Олега Савчука, який  став очевидцем хамської поведінки ...

Водія звільнили, а автобус зняли з маршруту.

Як  вчора повідомив “КУРС”, у мережі Facebook з’явилося повідомлення від Олега Савчука, який  став очевидцем хамської поведінки  водія маршрутного автобуса №35 по відношенню до матері загиблого учасника АТО.

“Сьогодні близько 18:15 водій 35 маршруту міста Івано-Франківськ, з номерним знаком АТ 0825 АА, відмовився надавати послуги перевезення жінці з посвідченням про те, що її чоловік – учасник АТО… Після того жінка оплатила проїзд вартістю 4 гривні, водій почав по-хамськи звертатись до цієї жінки… Говорячи про те, що її чоловік не за нього воює, не за Україну і т. д. Після цього жінка попросила відкрити їй двері, бо вона погано себе почуває через хамські звертання водія в її сторону. Водій двері не відчинив: “Я 450 гривень штрафу платити не буду””, – написав Олег Савчук.

Вже сьогодні на спілкування водія-хама  викликалли учасники АТО. Розмова виявилася результативно, у всякому разі  такий  висновок можна зробити із посту у мережі  Facebook голови ГО “Обласна спілка учасників АТО” Андрія Долика: “Ппошу знайомитись – це Сергій Федик “Хапуга року” за версією учасників АТО. Відносно інциденту який стався вчора на маршруті 35, водій на камеру вибачився, водія звільнено, автобус зняли з маршруту та зобов’язали перевізника зробити капремонт та 5000 гривень компенсації”.

Читайте також: Україна втратила одного захисника: новини із зони АТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...