Бюджет участі 2018: 2,5 мільйони гривень на цікаві проекти

Цікаві проекти прикарпатців будуть реалізовані міською владою. Кожен, хто має ідеї і бачить, як конкретно покращити питання благоустрою територій міста, поліпшити якість надання послуг...

Цікаві проекти прикарпатців будуть реалізовані міською владою.

Кожен, хто має ідеї і бачить, як конкретно покращити питання благоустрою територій міста, поліпшити якість надання послуг в комунальній чи побутовій сферах, в організації і проведенні культурно-митецьких проектів, спортивних та інших заходів щодо масового відпочинку, дозвілля, може подати особистий проект. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив мер міста Руслан Марцинків.

Вже 3 рік поспіль в Івано-Франківську діє програма «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Івано-Франківську». Цьогоріч нею передбачено 2,5 мільйони гривень на реалізацію цікавих ідей мешканців міста.

Подати проект можна з 5 березня по 5 квітня, надіславши на електронну адресу або особисто у відділі патронатної служби.

Долучитись до програми «Бюджет участі» відтепер зможуть не тільки люди з місцевою реєстрацією. Забезпечено участь також і приміських сіл – Угорники, Вовчинець, Микитинці, Крихівці та Хриплин.

Проекти, які пройдуть аналіз експертної групи та будуть допущені до голосування, оприлюднять на сайті програми до 1 травня. А з 1 травня по 20 червня 2018 року триватиме голосування на сайті програми, у бібліотеках міста та у відділеннях ЦНАПу.

Проголосувати за подані проекти іванофранківці зможуть з  1 травня. Загалом триватиме голосування до 20 червня 2018 року.

Читайте також: Мовознавці з усієї України хочуть створити національний підручник з української мови як іноземної

Категорії
Новини
Новини
Loading...