У потязі Київ-Ворохта невідомий отруїв прикарпатця та викрав понад 4,6 тисяч доларів

Зловмисник підсипав в чай потерпілому невідому речовину жовтого колору та викрав в нього 4650 доларів та 50 євро. Інцидент трапився ще в ніч з...

Зловмисник підсипав в чай потерпілому невідому речовину жовтого колору та викрав в нього 4650 доларів та 50 євро.

Інцидент трапився ще в ніч з 21 на 22 березня. Наразі, правоохоронці розшукують крадія.

За словами потерпілого, він їхав в потязі з Києва до Івано-Франківська, де познайомився з чоловіком, який назвався Олександром. Той запропонував йому випити чаю, в який зловмисник, як вважав потерпілий, насипав цукор – порошкоподібну речовину жовтого кольору, дещо в грудках, але без характерного запаху. Від порошку напій втратив прозорість, але чоловік не надав цьому значення і випив його. Через 15-20 хвилин він відчув млявість та запаморочення, після чого міцно заснув, пише Курс.

Коли потерпілий прокинувся, то виявив крадіжку 4650 доларів та 50 євро.

Після цього чоловік відчув істотне погіршення здоров’я та 22 березня був госпіталізований на стаціонарне лікування в відділення судинної неврології Івано-Франківської ОКЛ. На цей час точний діагноз потерпілого встановлюється.      

За клопотанням слідчого Нацполіції, Івано-Франківський міський суд надав тимчасовий доступ до документів  ПАТ “Укрзалізниця”, що містять відомості про анкетні дані осіб, які придбали квитки на потяг № 143 “Київ – Ворохта” відправлення 21.03.2018 року м. Київ.

 Читайте також: Скандал на Прикарпатті: селяни звинувачують священика у привласненні 4 млн грн. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...