В Івано-Франківську встановили 100-у анотаційну дошку. ФОТО

Сьогодні, 22 травня, в межах програми “Івано-Франківськ – місто героїв” було встановлено 100-у анотаційну дошку.  Присвячена вона видатній жінці, дисидентці, члену Української гельсинської групи,...

Сьогодні, 22 травня, в межах програми “Івано-Франківськ – місто героїв” було встановлено 100-у анотаційну дошку.

 Присвячена вона видатній жінці, дисидентці, члену Української гельсинської групи, борцю за незалежну Україну Оксані Попович.

“Цю програму ми задумували не для рідних Героїв, хоча родина тішиться їй як ніхто. Перш за все ці дошки для того, аби зберегти пам’ять про видатних франківців у прийдешніх поколіннях. Я надзвичайно тішусь, коли бачу на відкритті дощок молодь, а особливо коли самі діти ініціюють встановлення. От приміром, дошку Оксані Попович встановили саме на звернення Малої академії наук”,- пише Руслан Марцінків на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook.

Світлина від Руслан Марцінків.
На словами міського голови, незабаром побачить світ видання “Івано-Франківськ – місто героїв”, де були зібрані історії непересічних особистостей, яких вшанували в межах проекту. Окрім того, планується організація квесту для учнів, який би вів їх місцями, де встановлено анотаційні дошки. Аби в ігровій формі ще ширше донести інформацію про видатних франківців.

Світлина від Руслан Марцінків.

Читайте також: В Івано-Франківську хочуть встановити три нових фонтани

 

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...