Затримали таксиста, який жорстоко побив пасажира

Побитого та без свідомості чоловіка перехожі  виявили на одній із вулиць міста Долини. Люди викликали медиків та правоохоронців. Наразі потерпілий в тяжкому стані перебуває...

Побитого та без свідомості чоловіка перехожі  виявили на одній із вулиць міста Долини. Люди викликали медиків та правоохоронців. Наразі потерпілий в тяжкому стані перебуває в лікарні.

Поліцейські встановили, що 23 лютого близько опівночі 23-річний молодий чоловік викликав автомобіль зі служби таксі. Після час того, як пасажир сів у транспортний засіб та проїхав декілька метрів між ним та водієм виник конфлікт. Далі таксист зупинився, виштовхав пасажира на вулицю та почав бити його руками і копати по тулубу та голові. Зупинився лише тоді, як чоловік втратив свідомість. Залишивши побитого, таксист з місця події зник.

Проведеними слідчо-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили й затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Це 50-річний житель районного центру, який час від часу підробляє таксистом.

Правопорушника затримано, з ним проводять слідчі дії. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Читайте також: Очільник обласної поліції повідомив, що подвійне вбивство на Коломийщині розкрито

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...