Найкращих військовослужбовців резерву Збройних Сил відзначили на Прикарпатті. ФОТО

Згідно Указу Президента України № 154/2019 від 19 квітня 2019 року в Україні встановлено День Резервіста України, який, починаючи з 2019 року, відзначатиметься 18...

Згідно Указу Президента України № 154/2019 від 19 квітня 2019 року в Україні встановлено День Резервіста України, який, починаючи з 2019 року, відзначатиметься 18 травня. З цієї нагоди військові з Прикарпаття отримали відзнаки.

Зокрема відзнаки отримали Ульванський Ярополк Ярославович, житель селища Верховина та Григорчук Богдан Богданович, житель с. Красноїлля.

Командуванням Верховинського районного військового комісаріату було вручено почесний нагрудний знак начальника Генерального штабу-Головнокомандувача збройних Сил України «За взірцевість у військовій службі» III ступеня – молодшому сержанту запасу Ульванському Я.Я. та солдату запасу Григорчуку Б.Б.

Крім того, за сумлінне виконання обов’язків служби у військовому резерві було нагороджено грамотою Івано-Франківського обласного військового комісаріату жителя с. Голошино старшого лейтенанта запасу Джуряка Івана Івановича, як  активного та ініціативного офіцера.

Урочисті заходи з нагоди Дня резервіста, вручення нагород проводилися за участю заступника голови районної державної адміністрації Світлани Уршеджук та керівника апарату Василя Бровчука.

Читайте також: «Допомога твоя – найсильніша зброя!» – у Франківську стартувала благодійна акція

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...