Поліція припускає, що відомий прикарпатський адвокат міг спланувати вбивство дружини. ВІДЕО

Стали відомі подробиці резонансного вбивства відомого прикарпатського адвоката Михайла Петріва та його дружини. Так, передсмертну записку, у якій чоловік просить вибачення у рідних за...

Стали відомі подробиці резонансного вбивства відомого прикарпатського адвоката Михайла Петріва та його дружини.

Так, передсмертну записку, у якій чоловік просить вибачення у рідних за вчинене, знайшли не в будинку. Її вже згодом надав поліції товариш адвоката, пише Фіртка.

За словами заступника начальника слідчого управління ГУНП в областіОлександра Бойчука, товариш покійного розповів, що напередодні той прийшов до нього додому. Скаржився на тяжке подружнє життя і залишив валізу з документами та цінними паперами, попросивши віддати її дочці, коли щось станеться.

“Чоловік не надав цьому уваги, адже вже неодноразово товариш приходив до нього в такому пригніченому стані. Вже після того, що сталося, нам її приніс”, – розповів Бойчук.

Правоохоронець розповідає, що Михайло Петрів о 18.00 прийшов додому, зачинив двері на замок. Між подружжям виникла сварка, у ході якої чоловік вбив свою дружину. Він вистрілив у неї з рушниці. Від отриманого вогнепального поранення жінка померла на місці.

Далі чоловік підпалив одну із кімнат будинку. Після цього він покінчив життя самогубством – застрелився.

За словами Олександра Бойчука, коли пожежники приїхали на виклик, двері були зачинені із середини.

За фактами умисного вбивства за ч. 1 ст. 115 та через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами за ч. 1 ст. 263 відкрито кримінальне провадження. Триває перевірка.

Михайлу Петріву було 54 роки, його дружині Ользі – 56.

Читайте також: У Коломиї застрелили відомого мецената разом з дружиною

Категорії
Новини
Новини
Loading...