Блок об’єднаної опозиції прагне зберегти єдину Україну

Президент України практично визнав, що єдиний спосіб пережити зиму – це узяти ще один кредит у МВФ. Ще один кредит повністю знищить те, що...

Президент України практично визнав, що єдиний спосіб пережити зиму – це узяти ще один кредит у МВФ.

Ще один кредит повністю знищить те, що залишилося від української економіки після 6 місяців роботи влади. Державний борг України – близько 100% ВВП.

Наші громадяни щодня вимушені боротися для того, щоб знайти гроші на їжу і на опалювання.

Ще один кредит МВФ створить додаткове навантаження на найбідніших. Це означатиме колосальне підвищення тарифів, цін на продукти і паливо, ще більшу інфляцію і зубожіння народу.

«Крах економіки означає майбутнє, наповнене відчаєм. Натомість захищати нас від економічного колапсу ніхто не збирається. Навпаки, проводиться політика утиску громадян, віднімають соціальні виплати, пенсії, заробітню плату знижують або й не виплачують взагалі, людей масово звільняють, «викидаючи» на вулицю.

Ми зможемо захистити сім’ї наших громадян від холоду, підняти економіку, галузь за галуззю, повернути віру в завтрашній день. Блок об’єднаної опозиції є групою громадян, активістів, промисловців, місцевих лідерів, матерів, батьків, і гуманітаріїв, які прагнуть зберегти єдину Україну» – наголосив опозиційний політик Володимир Клюс.

Він переконаний, що довгострокова стабілізація економіки України знаходиться під загрозою, адже до кінця року буде втрачено майже 2 мільйони робочих місць.  Кількість переселенців з Донбасу перевалила за 375 000 і продовжує рости щодня.

«Ми вперше за 23 роки Незалежності не готові до опалювального сезону. Падіння соціальних стандартів життя, нерівне ставлення до жителів сходу та заходу України – це все наслідки роботи цього уряду. Замість того, щоб займатися важливими для людей речами, сьогоднішній уряд пішов на вибори і займається агітацією. Хоча раніше вони декларували, що будуть займатися країною», – заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко в інтерв’ю журналістам.

«Влада веде дуже серйозну підготовку по фальсифікації результатів виборів. Сьогодні дуже багато провокацій проти опозиції. Але нас не залякати, ми будемо і далі доносити правду людям. Ми захистимо голоси кожного нашого виборця. Влада завела країну в глибоку кризу і нам доведеться виправляти цю ситуацію. Тому що країна не може бути заручником непрофесійних і легковажних дій уряду», – підсумував Юрій Бойко.

До речі, «Опозиційний блок» направив лист Голові Місії зі спостереження за виборами ОБСЄ / БДІПЛ, в якому повідомляється про організацію українською владою фальсифікацій і переслідувань опозиції в Україні.

«Майбутні парламентські вибори повинні були б стати сигналом до міжнародного співтовариства, що Україна відкрила нову сторінку і здатна реформувати свої закони про вибори, щоб провести вільні, справедливі та прозорі вибори.

На жаль, у зв’язку з останніми подіями та рішеннями, прийнятими нинішнім урядом, ми спостерігаємо безпрецедентний демонтаж нашої демократичної системи управління, і гальмування України в розвитку сучасної демократії», – йдеться в листі.

Категорії
СТАТТІ
Новини
Loading...