ІФ ТКЕ хоче підняти тариф на тепло на 22%

Нові тарифи для Івано-Франківськтеплокомуненерго має затвердити НКРЕКП. Заступник міського голови Івано-Франківська, ексдиректор ІФ ТКЕ Руслан Гайда повідомив КУРСу, що тариф планують підвищити на 22%. Відповідні розрахунки...

Нові тарифи для Івано-Франківськтеплокомуненерго має затвердити НКРЕКП.

Заступник міського голови Івано-Франківська, ексдиректор ІФ ТКЕ Руслан Гайда повідомив КУРСу, що тариф планують підвищити на 22%. Відповідні розрахунки уже подали в НКРЕКП.

“На цей час, щоб відновити стабільність підприємства, проаналізували всі видатки ТКЕ і прийняли рішення переглянути тариф для підприємств та населення”, – сказав Гайда.

Він зазначає, що востаннє тариф на тепло ТКЕ в Івано-Франківську підвищував у 2013 році, у 2018 відбулося коригування тарифу за складовіою газу.

“Зараз маємо підвищення цін на газ для підприємств на 20 відсотків, знаємо це зі ЗМІ, – каже Гайда. – 3 1 січня попередили про таке ж підвищення вартості газу для населення. Електрика за минуле літо зросла в ціні для підприємств приблизно в три рази. Звісно, це мусить бути відображено в тарифах ТКЕ”.

Гайда додає, що останнє слово в підвищенні за регулятором (НКРЕКП).

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Мешканців Івано-Франківщини попереджають про сильний вітер

Категорії
Новини
Новини
Loading...