Зниклого літнього мешканця Косівщини знайшли в сусідній області

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації. У суботу, 30 листопада о 19.35 до рятувальників звернулися працівники поліції з проханням допомогти...
Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

У суботу, 30 листопада о 19.35 до рятувальників звернулися працівники поліції з проханням допомогти у пошуках зниклого чоловіка. 76-річний мешканець села Рибне Косівського району пішов до лісу.

О 20.35 до місця події направлено Косівське ПРВ (5 чол., 1 од. тех.). До пошуків залучено: 12 місцевих, 5 працівників поліції, 1 кінолога з собакою ГУ НП. Станом на 00.10 1 грудня пошуки припинені, особу не знайдено. Пошуки продовжили вже наступного ранку.

О 09.00 1 грудня пошуково-рятувальні роботи в лісовому масиві поблизу села Рибне Косівського району відновлено. До проведення робіт було залучено 20 чоловік та 4 одиниці техніки, з них від У ДСНС в області 10 чоловік та 2 одиниці техніки  (ПРВ Верховина та ПРВ Косів).

Близько 10.30 місцевим населенням поблизу берегу річки Черемош, Чернівецької області в задовільному стані виявлено зниклого чоловіка, рятувальниками  Косівського пошуково-рятувального відділення о 11.00 спільно з працівниками поліції потерпілого переправлено на лівий беріг річки та доставлено до місця постійного проживання.

Читайте також: Обстріляний в Києві елітний позашляховик належить відомомому ресторатору і депутату облради, його трирічний син помер

 

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...