В Івано-Франківську провели моління за абортованих дітей. ФОТО

Друга субота Великого Посту – день пам’яті абортованих дітей. Традиційно, кожної п’ятниці о 12:00 Рух “За життя” молиться біля пологового будинку за збереження життя...

Друга субота Великого Посту – день пам’яті абортованих дітей. Традиційно, кожної п’ятниці о 12:00 Рух “За життя” молиться біля пологового будинку за збереження життя і відповідальне батьківство.

Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

13 березня прийшли молитися священники Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ спільно з мирянами, зокрема місцевої парафії Всіх Святих Українського Народу. Очолив молебень голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я архієпархії о. Ярослав Рохман, який передав вітання від Високопреосвященнішого Архієпископа і Митрополита Владики Володимира Війтишина і запевнення в тому, що в цей час він молиться разом з нами.

Головний капелан архієпархії наголосив на важливості розуміння долі абортованих дітей, а саме святий папа Іван Павло ІІ сказав, що таких дітей ми віддаємо в руки Божого милосердя. Із постабортним синдромом зазвичай зустрічаємо жінку, та маємо донести суспільству, що співвідповідальними за гріх аборту є і чоловіки, і всі, хто в часі вагітності був поруч і, на жаль, дораджував зробити аборт, як легкий спосіб позбутися “проблеми”.

На завершення о. Ярослав подякував представникам Руху “За життя” і попросив присутніх молитися за дар плідності у подружжі та усвідомлення батьками свого високого покликання.

Читайте також: Надвірнянські поліцейські викрили незаконний видобуток піщано-гравійної суміші. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...